Tallinnan uusissa raitiovaunuissa on nyt matkustajille ilmainen nettiyhteys

Tallinnan liikennelaitos ilmoittaa, että vuoden 2020 alusta lähtien Tallinnan uusissa CAF Urbo -raitiovaunuissa on matkustajien käytössä ilmainen nettiyhteys.

– Haluamme tehdä julkisesta liikenteestä matkustajille entistä mukavampaa. Uusien raitiovaunujen ilmainen nettiyhteys on looginen askel tähän suuntaa, Tallinnan liikennelaitoksen hallituksen puheenjohtaja Deniss Boroditš sanoo.

Ilmaisen nettiyhteyden käyttäjien määrää on vielä vaikea arvioida. Esimerkiksi Tondista Tallinnan lentokentälle kulkevalla raitiovaunulla nro 4, jonka reitillä ovat käytössä pääasiassa uudet CAF-raitiovaunut, kulkee arkena noin 30 000 matkustajaa päivässä.

Tallinnan julkisessa liikenteessä on yhteensä 20 uutta CAF-raitiovaunua, joissa ilmainen nettiyhteys on tarjolla. Raitiovaunujen netin nopeus on 100 Mbit / s, mutta käytännössä nopeus riippuu siitä, missä kohtaa raitiovaunu liikkuu ja kuinka monta käyttäjää netissä on samaan aikaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut