Virolainen kuljetussovellus Bolt sai Euroopan investointipankilta 50 miljoonaan euron lainan

Bolt on allekirjoittanut Euroopan investointipankin kanssa sopimuksen 50 miljoonan euron lainasta, jonka yritys käyttää tuotekehitykseen ja laajentumiseen uusille markkinoille.

Lainan tarkoituksena on auttaa Boltin tuotekehitystä, jonka avulla kuljetussovelluksesta on tarkoitus tehdä turvallisempi, luotettavampi ja vastuullisempi. Tuotekehityksen piiriin kuuluvat jo olemassa olevat palvelut, kuten kuljetussovellus sekä uusia palveluita, kuten ruoan kuljetus.

– Bolt on loistava esimerkki Euroopan menestyksestä teknologian ja innovaatioiden alalla. Euroopan investointipankki tukee mielellään Boltin tavoitteita parantaa palveluitaan ja laajentua uusille markkinoille, Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb sanoo.

– Olemme iloisia siitä, että Euroopan investointipankista on tullut Boltin tukija, se auttaa meitä tavoittamaan enemmän eurooppalaisia nopeammin, Boltin perustaja Martin Villing toteaa. Bolt on Euroopan johtava kuljetussovellus, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat kyydinjakamispalvelut, sähköpotkulautojen vuokraus ja ruoan kotiinkuljetus. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sillä on 30 miljoonaa käyttäjää yli 35 eri maassa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut