Sunnuntaina Balti Jaam -tori muuttuu taas kirpputoriksi – Myös tunnettuja virolaisbloggareita on myymässä tavaroitaan

Sunnuntaina 19. tammikuuta Balti Jaam -torin yläkerta muuttuu suureksi kirpputoriksi, jonne voi sekä tulla myymään aarteita kaappiensa kätköistä että tekemään edullisia ostoksia.

Thea Ekholm

Balti Jaam -tori järjestää kirpputoritapahtuman yhteistyössä virolaisen Basaar-verkkokaupan kanssa, jonka sivustolla kuluttajat voivat myydä uusia ja käytettyjä vaatteitaan.

Mukaan Basaar X -tapahtumaan on ilmoittautunut noin 60 myyjää ja mukana on tälläkin kertaa tunnettuja virolaisia muoti- ja lifestyle-bloggaajia, jotka myyvät siellä vaate- ja asusteaarteitaan.

Mukana kirpputorilla ovat muun muassa Victoria Tääker, Gita Siimpoeg, Alisa Tsitseronova, Katrin Aasmaa, Karin Nahkur, Gethel Burlaka, Nelery Rästas, Marii-Heleen Penu ja Hanna Martinson Tapahtumaa isännöin Kätlin Hallik. Kirpputoritapahtuma on avoinna klo 11.00-16.00. Tallinnan keskustasta paikan päälle pääset raitiovaunuilla nro 1 ja 2

Balti Jaam -tori, Kopli 1, Tallinna

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut