Tallinnan suositut kauppakeskukset evakuoitiin torstai-iltana – Syynä pommiuhkaus

Virolainen uutissivusto Delfi ja Postimees-lehti uutisoivat Viru- ja Kristiine-keskuksiin torstaina 2. tammikuuta tehdyistä pommiuhkauksista, joiden seurauksena kauppakeskukset evakuoitiin.

Hätäkeskus sai tiedon pommiuhkauksesta torstai-iltana klo 19.30 ja uhkaus tehtiin samaan aikaan molempiin kauppakeskuksiin. Molempien keskusten ympäristössä näkyi runsaasti poliisi- ja paloautoja. Evakuointien kerrottiin sujuneen rauhallisesti.

Poliisi totesi Viru-keskuksen turvalliseksi noin klo 20.40 ja Kristiine-keskuksessa etsinnät lopetetiin puoli tuntia myöhemmin. Kummastakaan kauppakeskuksesta ei löytynyt räjähteitä. Eikä poliisilla ole tietoa ovatko molemmat pommiuhkaukset saman henkilön tekemiä.

Edellisen kerran pommiuhkauksia tehtiin Tallinnan kauppakeskuksiin keväällä 2019. Maaliskuun 31. päivä 2019 pommiuhkauksen saivat Viru-keskus, Kristiine-keskus, Rocca al Maren kauppakeskus ja Arsenal-keskus. Seuraavana päivänä pommiuhkaus tehtiin vielä Nautica-keskukseen ja uudestaan Viru-keskukseen. Pommiuhkaukset lähettiin viranomaisille sähköpostilla.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut