Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalainen Kismet maistuu virolaisille – Se on suosituin suomalaistuote Prisman valikoimissa

Vuonna 2018 Prisma vei suomalaisia elintarvikkeita Viroon ja Venäjälle 40 miljoonan euron arvosta. Virossa Prisman tuotevalikoimassa on 2 216 suomalaista brändituotetta ja Venäjällä valikoimaan kuuluu 1 186 tuotetta.

Virolaisasiakkaiden suosikkituote Prisman suomalaistuotteiden valikoimista on Fazerin Kismet-suklaapatukka Lisäksi virolaiset ostavat Pauligin Classic-kahvia, Linkosuon Ruislastuja ja Imatran riisipiirakoita

Venäjällä paikallisten asiakkaiden suosikkituotteet Prisman suomalaistuotteiden valikoimasta ovat puolestaan Pandan mustikka- ja lakkaliköörikonvehti, Fazerin Geisha-suklaa ja Fincrisp-hapankorppu

Prisma Peremarket on tänä syksynä laajentanut suomalaisten tuotteiden valikoimaa myymälöissään. Asiakkailta kysyttiin elokuussa, mitä tuotteita he toivoivat lisättävän Prisman valikoimiin. Tuotetoiveita sai tehdä kaikissa tuotekategorioissa. Kyselyn perusteella tuotevalikoimaan toivottiin useampaankin sellaista tuotetta, jota ei ole tarjolla Viron päivittäistavarakaupoissa. Yksi sellainen tuote on suomalainen viili, joka oli toivottujen tuotteiden Top 3-listalla.

— Eniten toivottiin Fazerin gluteenitonta siemenleipää, Auran vegaanista chilimajoneesia ja vähälaktoosista viiliä, Prisma Peremarketin viestintäpäällikkö Piret Lankots kertoo.

Muita Prisman valikoimiin toivottuja tuotteita olivat herneproteiinista valmistettu Beyond Meat -pihvi, Fazerin gluteeniton juuresleipä, Valio Koskenlaskija-sulatejuusto, valion mustikkakeitto, HK Kabanossi -makkara, Fazer Salmiakki Mix -karkit ja 3 kaverin vegaaninen Suklaa & Pähkinäkinuski -jäätelö.