Marraskuussa järjestettävälle aikuisten pikkujouluristeilylle eivät alle 50-vuotiaan pääse mukaan

Parhaimpaan pikkujouluaikaan 26.-27. marraskuuta järjestetään Helsinki-Tallinna-reitillä erikoinen risteily. Tälle aikuisten K50-risteilylle eivät nimittäin ole alle viisikymppisillä asiaa.

Aikaisemmin suosittu aikuisten oma risteily on kulkenut Turusta Tukholmaan, mutta nyt yleisön pyynnöstä risteillään Helsingistä Tallinnaan. Tapahtuma täyttää koko Silja Europa -aluksen.

Nimensä mukaisesti risteily on kielletty alle 50-vuotiailta, mutta ikäraja on kuulemma leikkimielinen. Risteilyohjelma on kuitenkin suunniteltu vahvasti viisikymppisille. Luvassa on niin viihdettä, tanssimista kuin asiapitoisia luentojakin sekä K50-messut. Esiintymässä ovat muun muassa tangokuninkaat Marko Lämsä, Risto Nevala ja Jukka Hallikainen Illan orkesterina viihdyttää Jackpot

Laivan kokouskannella järjestetään paluupäivänä 27. marraskuuta K50-messut klo 10.00-15.00. Luvassa on monipuolisen näytteilleasettajakattauksen lisäksi vaihtuvia tietoiskuja ja luentoja.

Mainos: Suomen luontokeskus Haltia

Etusivulla nyt

Mainos: HotLips

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut