Jouluun on enää reilut kaksi kuukautta – Nyt kannattaa tulla Tallinnaan joulukoristeostoksille

Shishi on joulukoristeisiin erikoistunut virolaisyritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu varovasti arvioiden noin 6 000 erilaista joulukoristetta.

Tänä jouluna kuuseen ripustetaan erikokoisia viinipunaisia, hopeisia, valkoisia ja vaaleanpunaisia joulupalloja. Thea Ekholm

Thea Ekholm

Yrityksen koristeita myydään ympäri maailmaa ja joka vuosi se lanseeraa 3 000-4 000 uutta tuotetta. Joulukoristeet ovat yrityksen päätuoteryhmä, mutta valikoimiin kuuluu myös laadukkaita silkkikukkia, kynttilöitä, monenlaisia ruukkuja ja vaaseja sekä erilaista sisustustavaraa.

Shishi on tukkukauppias, mutta reilu vuosi sitten se avasi Noblessneriin oman showroomin ja outlet-myymälän, joissa asiakkaana voivat käydä myös tavalliset kuluttajat.

– Kuluttajat tykkäävät monipuolisesta joulukoristevalikoimastamme, joka on tarjolla ympäri vuoden. Monissa maissa ei ole niin laajaa valikoimaa myynnissä kuin meillä. Jotkut asiakkaat ostavat jopa kaksi kassillista koristeita kerralla, Shishin perustajiin kuuluva Taivo Piller kertoo. Taustaltaan norjalais-virolainen Shishi vietti vuonna 2018 jo 20-vuotisjuhlavuottaan. Yrityksen perustivat aikanaan virolaiset Taivo Piller ja Mart Haber sekä norjalaiset Linda Johnsen ja Lilli Bendriss

– Olemme tukku ja pääbisneksemme on myydä tuotteita vähittäiskaupalle ympäri maailmaa. Lisäksi teemme jonkin verran projektimyyntiä eli somistamme muun muassa hotelleja, ravintoloita, kasinoita, toimistotaloja ja tavarataloja. Maailman huipputavaratalon sekä myyvät tuotteitamme että käyttävät niitä somistukseen, Piller lisää.

Kun kuluttajat valmistautuvat jouluun 2019, on Shishi laittanut pakettiin jo joulun 2020. Seuraavaksi ryhdytään suunnittelemaan joulua 2021.

Suomessa Shishin koristeita myyvät jotkin yksittäiset yritykset. Tänä vuonna Shishi tekee yhteistyössä huonekaluliike Vepsäläisen kanssa pop up -myymälän, joka avautuu marraskuussa.

Paras valikoima Shishin joulukoristeita löytyy kuitenkin Tallinnan showroomilta, jossa on myynnissä uusimman malliston tuotteita. Outlet-myymälässä myydään aikaisempien mallistojen tuotteita isoilla alennusprosenteilla. Shishin Noblessnerin myymälät ovat avoinna arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 11-17. Tallinnan keskustasta paikalle pääsee bussilla nro 73, jolla on pysäkki Kalaranna-kadulla tai sitten bussilla nro 3, jonka pysäkki on Tööstuse-kadulla. Shishi Showroom ja outlet, Peetri 3, Tallinna

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut