Jarkko Tammisen huikea riski kannatti – kiinnitti talonsa unelmansa vuoksi ja toteutti sen

VIIHDE Imitaattori Jarkko Tamminen riskeerasi taloutensa unelmansa vuoksi. Nyt hän on uuden haasteen edessä.

Imitaattori Jarkko Tammisella on ollut viime vuodet kirjaimellisesti elämä pelissä.

Vuonna 2013 hän toteutti pitkäaikaisen unelmansa koko illan imitaatioshowsta. Stars Show oli menestys ja sitä esitettiin monta vuotta huipentuen viime vuoden marraskuussa nähtyyn Hartwall Areenan keikkaan.

Rahoittaakseen haaveensa Tamminen kiinnitti talonsa. Aina kun uusi Star Show -esityskiertue alkoi, Tamminen joutui panttamaan perheensä kodin uudestaan.

– Laskut ovat viimeisestä vähän vieläkin kesken. Katsotaan jäädäänkö kadulle asumaan, Tamminen toteaa pilke silmäkulmassa.

Mies vahvistaa, että show on kuitenkin nyt tullut tiensä päähän.

– Star Show:n tarina oli todennäköisesti siinä. Sitä oli mahtavaa tehdä, mutta mitään jatkoa ei ole nyt suunnitteilla. Ehkä hyväkin, sillä se oli välillä vähän turhan stressaavaa kun kaikki on pelissä ja olet vastuussa kaikesta.

– Olen kuitenkin vähän pyöritellyt ideoita musikaalista ja improvisaatioteatterin kanssa toimimisesta. Tuskin se imitoiminenkaan mihinkään häviää. On myö ollut ajatuksena suorittaa loppuun laulunopettajan opintoni Kööpenhaminassa, mies avaa tulevaisuuttaan.

Sitä ennen Tamminen on kuitenkin uudenlaisen haasteen edessä. Hän osallistuu Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman uusimmalle tuotantokaudelle.

– Olin lupaillut olla lapsien kanssa kotona tämän kevään ja ajattelin, että siinä ehtisi hyvin käydä vaikka salilla. Ohjelmasta sitten soitettiin. Tämä on hiukka toisenlaista treeniä. Ainakaan en jää kotiin katsomaan Netflixiä ja syömään suklaata, imitaattori nauraa.

Ensimmäisenä lajina Tammisella ja tämän tanssiopettaja Susa Mattsonilla on tango.

– Katsotaan miten taipuu. Tanssi on tietyllä tavalla imitaatiota, joten ehkä näistä taidoista on jotain hyötyä.

Tanssii Tähtien kanssa palaa kymmenennella kaudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Tammisen lisäksi kilpailussa kisaavat Kasmir, Eevi Teittinen, Musta Barbaari, Pepe Willberg, Kirsi Alm-Siira, Anna-Maija Tuokko, Laura Malmivaara, Ali Jahangiri sekä Hanna Sumari

Katsotaan jäädäänkö kadulle asumaan."

Tammisen kanssakilpailija Eevi Teittisellä ei tanssitaustaa ole, mutta hän uskoo silti vahvuuksiinsa.

– Jossain häissä olen ehkä joskus tanssinut. Huonosti. Uskon kyllä, että fyysinen kuntoni toimii etuna. Toisaalta olen aika temperamenttinen, joten tanssiopettajalta vaaditaan pitkää pinnaa, nainen nauraa.

Tanssisuosikki palaa takaisin

Tanssii Tähtien kanssa aloittaa helmikuussa kymmenennen kautensa.

Ohjelma jäi tauolle vuonna 2014.

Aiempia voittajia ovat Tomi Metsäketo, Mariko Pajalahti, Maria Lund, Satu Tuomisto, Antti Tuisku, Viivi Pumpanen, Krisse Salminen, Rakel Lignell, Pete Parkkonen.

Ohjelmaa juontaa Vappu Pimiä, Mikko Leppilampi ja Tuija Pehkonen.

Tuomareina nähdään Jorma Uotinen, Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Kiira Korpi.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut