Voimamies rikkoo stereotypioita Vegemessuilla

Patrik Baboumian kasvattaa lihaksia kasvisruoan voimalle. Vegemessut

toimitus

Kasvissyönti ja voimailu sopivat yhteen, vakuuttaa Saksan voimakkain mies Patrik BaboumianHän on ollut kasvissyöjä vuodesta 2005 ja vegaaniksi hän ryhtyi vuonna 2011.

Voimamies on tavattavissa Helsingissä lauantaina 28. tammikuuta, kun Vegemessut valtaa Kattilahallin. Patrik Baboumianilla on maailmanennätys ieksen kannossa (560 kg), säiliön kannossa (150,2 kg), tukkipunnerruksen 105 kg sarjassa (165 kg) ja 20 kilon tangon suorilla käsillä paikallaan pitämisessä (1 minuutti 26 sekuntia). Lisäksi Baboumianilla on hallussaan Saksan voimakkain mies-titteli sekä Saksan raskassarjan tukkipunnerruksen ennätys (180 kg). Baboumian on 171 senttiä pitkä ja painaa kisakunnossa noin 120-125 kiloa.

Baboumianin mukaan vegaaninen ruokavalio on hyödyksi lihasmassansa kehitykselle.

– Tulin painavammaksi ja vahvemmaksi, voitin Euroopan mestaruuden voimanostossa, rikoin kolme maailmanennätystä, verenpaineeni laski ja toipumisaikani oli nopeampi joten pystyin treenaamaan enemmän.

Vegemessut la 28.1. klo 10-18 Kattilahallissa (Sörnäisten rantatie 22). Ohjelmatiedot www.vegemessut.fi

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut