Pussailuvideo ei jätä kylmäksi – Nyt on yritystä!

Tiina Örn

Koirapäiväkoti Koiraparkissa todistettiin keskiviikkona hurmaavaakohtausta. Bichon frisé Leo pisti kaikkensa peliin, kun se todisteli pitävänsäkovastibullmastiffiherra Rönnistä.

Salaisuudeksi jää, onko herrojen välillä aistittavissa romanttista rakkautta vai onko kyse vain hellästä ystävyydestä. Rönni ei hämmentynyt Leon hellittelystä, vaan jatkoi päivälepoaan. Samana päivänä myös villakoirauros Leskinen osoitti isoa Rönniä kohtaan suurta kiinnostusta.

–Rönni on Koiraparkissa kaikkien suosikki. Niin pienet kuin isot koirat ovat hurmoksissa Rönnistä. Myös pennut pitävät siitä, kertoo Koiraparkissa työskentelevä Johanna Suhonen

Suhonen pohtii, että suosio johtuu varmasti siitä, että Rönnin päällä voi leikkiä, ratsastaa, hyppiä ja pomppia, eikä se ole moksiskaan.

Ja niinhän se on: Kärsivällinen, hellyydenpuuskia hyvin kestäväystävä on haluttuystävä. Eikä omat voimansa tuntevan tarvitse ryttyillä kenellekään.

Videon kuvasi: Konsta Kursula

Video, jonka Koiraparkki.com (@koiraparkki) julkaisi18. 01ta 2017 klo 2.49 PST

Aiheeseen liittyvää

  1. Voiko ihanampaa olla! Porvoolainen "mummokoira" alkoi imettää orvoksi jääneitä pikkukissoja – videolinkki 19.1.2017 10:04

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut