Ensitreffit edessä? Jopa 20 prosenttia miehistä hassaa mahdollisuutensa näin

Deittisovelluksissa roikkuminen treffien aikanalienee melkoinen kuolemansynti.

Siitä huolimatta, Hinge-sovelluksen kysely paljastaa, ettäjopa 22 prosenttia miehistä vilkuilee potentiaalisia kumppaneita puhelimestaanollessaan treffeillä. Asiasta kertoo Men's Health.

Toisille miehistä kyseessä voi ollakrooninen tapa tarkistaa sovelluksia jatkuvasti.Toisille syyt taaslöytyvättreffikumppanista.

– Tällainen miesetsii joseuraava tilaisuuttaan, jotteihänen tarvitse käsitellä pettymystään, selittääasiantuntija, tohtoriJane Greer:

–Se on tapa irtaantuaja siirtyä saman tieneteenpäin.

Greerin mukaan treffikumppanien ei välttämättätarvitse syyttääitseään, sillä käytös saattaa myös olla merkki siitä, että miehellä on ongelmia läheisyyden kanssa.

– Olen tehnyt niinmuutaman kerran. Viimeksi niin kävi, kunseuralaiseni meni ulos tupakalle kesken drinkkien. En tupakoi, mutta toki olisin voinut mennä ulos seisoskelemaan hänen kanssaan. Treffit eivät kuitenkaan olleet sujuneet kovin hyvin, joten kävin tekemässä pari pyyhkäisyä odottaessani häntä takaisin,selittää yksi miehistä.

– Menin ensitreffeille erään tytön kanssa, jokatarkisti koko ajan puhelintaan ja tekstaili ihmisille edessäni. Ymmärrän, että se on ihan normaalia käytöstä mutta ei ensimmäisillätreffeillä.Joten, kun hän poimi puhelimensa, minä poimin omani, ja avasin deittisovelluksen. Lähetin viestin tai kaksi, toinen paljastaa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut