Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Meri-Rastilaan 4 000 uutta asukasta – paljonko kaupungin vuokra-asuntoja tulee lisää?

Meri-Rastilaan suunnitellaan mittavaa kaupunkiuudistusta. Tavoitteena on tiivistää aluetta ja tuoda noin 4 000 asukasta lisää, ja samalla parantaa puistoja, aukioita ja katuja.

Kaupunkiuudistuksesta pääsee keskustelemaan Meri-Rastilan Aluefoorumissa tiistaina 27. syyskuuta kello 17.15 alkaen Meri-Rastilan ala-asteella.

Pro Meri-Rastila -liikkeen ja kaupunkisuunnitteluviraston järjestämässä tilaisuudessa keskustellaan tekeillä olevasta täydennysrakentamissuunnitelmasta.

Lisäksi kuullaan, millaiseksi asumista ja liiketiloja sisältävä uusi ostoskeskus on muotoutumassa ja millaisin periaattein määräytyvät uusien asuntoyhtiöiden hallintamuodot.

Täydennysrakentamista on perusteltu muun muassa sillä, että vuokratalovaltaiseen Meri-Rastilaan saadaan lisää omistusasuntoja.

Paikallista näkemystä tuodaan esiin Vuosaari-Seuran kommenttipuheenvuorossa.

Kontulalaisen taloyhtiön edustaja kertoo tilaisuudessa siitä, millainen projekti tontin lisärakentaminen on taloyhtiön näkökulmasta. Tilaisuudessa esitellään myös Luonnonläheinen lähiökylä -tutkimuksen tuloksia.

Ennen tilaisuutta Meri-Rastilan torilla on jaossa kaupunkipuutarhan satoa kello 17 alkaen.

Meri-Rastilan täydennysrakentamisen mahdollistavan asemakaavan luonnos tulee nähtäville ja kommentoitavaksi loppusyksystä.