NU: Rauhan puolesta pelattu futisottelu päättyi turvapaikanhakijoiden tappeluun – "Pahoittelemme lasten puolesta"

Nurmijärvellä torstaina pelattu kansainvälinen rauhanottelu päättyi ikävin seurauksin, kertoo Nurmijärven Uutiset.

Nurmijärven seurakunnan ja Kirkon UlkomaanavunPeace United -ottelu jouduttiin keskeyttämään toisen puoliajan alkuvaiheessa puhjenneen tappelun vuoksi.

Seurakunnantietojen mukaan kahakka syntyi, kun tunteet kuohahtivat yhden pelaajan loukkaannuttua pelitilanteessa.

Tappeluun osallistui ottelussa pelanneita vastaanottokeskusten asukkaita. Järjestysmiehet saivat tilanteen nopeasti hallintaan eikä tappelussa syntynyt isompia vammoja. Pelissä loukkaantunut pelaaja kuljetettiin kentältä paareilla.

Ottelussa pelasivat maahanmuuttajien ja paikallisten seurakuntalaisten sekajoukkueet.

Ottelua oli seuraamassa runsaasti yleisöäja joukossa oli myös Nurmijärven Jalkapalloseuranjunioreita. Seura ei ollut vastuussa järjestelyistä, muttapahoitteli tapahtunutta jälkikäteen sosiaalisessa mediassa.

–Pahoittelemme erityisesti kaikkien pienten silminnäkijöiden puolesta. Toivomme, että niin palokärkijoukkueissa kuin palokärkiperheissäkin sydän sykkii vain rauhalle ja rakkaudesta lajiin, NJS kommentoi Twitterissä jaFacebook-sivuillaan.

Peace United on syntynyt osana Kirkon UlkomaanavunTekoja-kampanjaa, joka keskittyy nuorten väkivaltaiseen radikalisoitumiseen.

Lue koko juttu Nurmijärven Uutisista

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut