Itäkeskuksen pahoinpitelyepäilystä uutta tietoa – "Median tiedot eivät pidä paikkaansa"

Poliisin mukaan vaikuttaa siltä, että ulkomaalaistaustainen nainen ei olisikaan joutunut pahoinpidellyksi Itäkeskuksessa sunnuntaina iltapäivällä.

Aiempien tietojen mukaan poliisi tutki epäiltyä pahoinpitelyä, jossa miesjoukkio olisi pahoinpidellyt naisen Tallinnanaukiolla. Aukiolla pidettiin maahanmuuttovastainen Suomi ensin -mielenosoitus sunnuntaina.

Nainen itse kertoi alun perin pahoinpitelystä poliisille, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Seppälä Väitetystä rikoksesta on tehty rikosilmoitus.

Medioissa aiemmin kerrotut kuvaukset teosta eivät poliisin mukaan näytä pitävänpaikkaansa.

– Asianosaista on kuultu ja saatu videotallenteita. Niiden perusteella ei kuvauksen kaltaista tekoa näytä tehdyn, hän sanoo.

Poliisin mukaan tilanteessa on ollut mahdollisestijonkinasteista kulkemisen estämistä jatönimistä.

Naisella ei ole asiassa Seppälän mukaan vaatimuksia. Seppälän mukaan nainen on myös kertonut, ettei ole saanut minkään tahallisen rikoksen johdosta vammoja.

Poliisi selvittää vielä tapahtumia. Esitutkintaa ei ole vielä aloitettu.

Mediassa kerrottiin myös aiemmin, että Tallinnanaukion viereisen metroaseman lippuhallissa joukko olisi pahoinpidellyt ulkomaalaistaustaisen naisen. Tällaisesta tapauksesta Seppälällä ei ole tietoa, eikä hän tiedä, mistä tiedot ovat lähteneet liikkeelle.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut