Sanna ylisti Tinderin tavallisia suomalaismiehiä – sai päälleen viharyöpyn!

PARISUHDE Omista deittikokemuksistaan kertonut nainen saa tylyä palautetta netissä.

Tinderistä löytyy myös ihan kelpo miehiä, väittää pitkään deittaillut Sanna. Arkistokuva

Tiina Örn

–46-vuotias nainen on varmasti ollut monien jännämiesten kanssa ja nyt on haalistunut sen verran pahasti, että hänelle kelpaa kiltti ja kunnollinen mies. Suurin piirtein niin arvioidaan keskustelupalstalla Sannaa (nimi muutettu), joka kehui tavallisia suomalaisia miehiä Helsingin Uutisissa pari viikkoa sitten.

Nainen kertoi jutussa pitkän deittiuransa aikana huomanneensa, ettei korkeasti koulutettu ja varakas mies ole yhtä hyvää seuraa, kuin ”ihan tavallinen jamppa”. Sannaon etsinyt seuraa Tinder-nettisovelluksen avulla.

Sanna on itse jakanut jutun muutamassa Facebook-ryhmässä ja postaus on kerännyt paljon kommentteja.

–Kommentoijat herjaavat minua ja väittävät, että olen täysin väärässä, valittelee Sanna ja kertoo yllättyneensä jutun saamasta vihaisesta palautteesta.

Useassa kommentissa on epäilty, että "Tinder-konkari"joutuu ikänsä puolestatyytymään tavallisiin miehiin.

–Ei se niin mene. Minulla riittää kyllä kysyntää edelleen, toteaa Sanna.

Naiset luettelevat juttua koskevissa kommenteissaan tavallisten perusjamppojen vikoja.

–Todetaan, että tavalliset miehet ovat naisia kohtaan usein tökeröitä ja juntteja, eivätkä he arvosta naista, kuten minä väitän. Kommenteissa on myös kuvattu, miten rajoittuneita ei niin korkeasti koulutetutmiehet ovat. Väitetään, että he ovat rasisteja ja niin edelleen.

Myös Sannan omaa koulutustasoa on kyseenalaistettu.

–Joku totesi, ettei perusjamppojen kanssa ole mitään keskusteltavaa, jos itse on korkeasti koulutettu nainen.

Sanna ei ota sanojaan takaisin."

Sanna ei kuitenkaan ota sanojaan takaisin.

–Minulta tivataan, miksi väitän tiettyjen ominaisuuksien, kuten varallisuuden tai hyvän aseman tekevän miehestä alttiimman pettämään. Väitän, koska olen havainnut asian olevan noin. Mies pettää herkemmin, jos hänelle riittää naistarjokkaita. Onhan se ihan loogista, lataa Sanna.

Eräs kommentoijista toteaa: Sanna vain huijaa kilpailijoitaan. Hänelle kun kuitenkin mieluiten kelpaisi laatumies, jolla olisi ne tietyt perusjampan ominaisuudet.

–Kirjoittaja on oikeassa. Ottaisin tietenkin mielelläni rikkaan miehen, joka arvostaisi minua ihmisenä ja jolle ei olisi noussut varakkuus ja menestys hattuun.

Enole huomannut, että rikkaat olisivat välttämättä sen suvaitsevaisempia."

Sanna korostaa, ettei hän väittänyt, että pienemmät tulot tai matalampi koulutus tekisivät miehestä automaattisesti mukavamman.

–Olen vain huomannut, että menestynyt mies on usein itserakkaampi ja turhan ylpeä – ainakin minun makuuni. Enkä ole huomannut, että menestyneet ja rikkaat olisivat välttämättä sen suvaitsevaisempia.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tinder-konkari Sanna, 46, neuvoo naisia: Valitse tavallinen jamppa, älä "laatumiestä"
    28.8.2016 18:20

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut