Ville Haapasalo ryhtyy ruokasarjan isännäksi

Ville Haapasalo maistelee eri maiden ruokia uudessa ruokaohjelmassa. Saku Tiainen/ Yle Kuvapalvelu

Marketta Karjalainen

Näyttelijä-yrittäjäVille Haapasalon uuden ravintolan avajaisia joudutaan odottamaan vielä viikkoja, mutta mies nähdään pian taas seikkailemassa televisioissa. Tällä kertaa Haapasalo ei seikkaile vierailla mailla, vaan vieraat maat tulevat Villen keittiöön.

Yle Teemalla esitettävässä ruokakulttuuriohjelmassa matkataan lähes maailman ympäri, kun ruoanlaittoa ja syömistä rakastava, keittokirjailijanakin kunnostautautunut Ville kutsuu keittiöönsä ystäväporukoita ja perheitä kokkaamaan ja keskustelemaan.

Jokaisessa jaksossa nähdään myös Villen makutesti, jossa tarjoilukuvun alta paljastuu vieraiden valitsema ruoka, juoma tai raaka-aine, jonka maisteluun Ville heittäytyy sokkona.

– Mikä yhdistää kaikki ihmiset sukupuoleen, kulttuuriin, väriin, taustaan tai kieleen katsomatta? Tietenkin ruoka. Kaikki syövät, kaikki valmistavat ruokaa. Ruoka tuo ihmiset yhteen, summaa Haapasalo ohjelmansa ytimen.

Haapasalo pääsee tutustumaan niin brasilialaisiin kuin afganistanilaisiinkin perinneruokiin. Matka makujen maailmassa jatkuu perulaiseen viidakkoon ja vuoristoon sekä mausteisiin marokkolaisiin ja intialaisiin keittiöhin. Erityistä eksotiikkaa liittyy sambialaisen, malesialaisen ja somalialaisen keittiön raaka-aineisiin

Villen keittiö 30 minuutissa Yle Teemalla keskiviikkoisin 28.9. alkaen klo 21. Koko sarja julkaistaan Yle Areenassa 28.9.

Aiheeseen liittyvää

  1. Ville Haapasalon ravintola aukeaa Hans Välimäen ex-ravintolaan
    24.8.2016 15:24

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut