Tinder-konkari Sanna, 46, neuvoo naisia: Valitse tavallinen jamppa, älä "laatumiestä"

RAKKAUS Tavalliset miehet ovat oikeita helmiä, sanoo ahkerasti deittaillut nainen.

Tiina Örn

Pari vuotta Tinderissä seuraa etsinyt 46-vuotias Sanna (nimi muutettu) kiittää nettisovellusta ihmistuntemuksestaan. Hän sanoo oppineensa erottamaan kunnon miehet marjanpoimijoista.

–Olen huomannut, että parhaita miehiä ovat perusjampat, sellaiset perusduunarit. Miehet, joilla ei ole kalenterimallin ulkonäköä, paksua lompakkoa ja hulppeita kulisseja.

Sanna pohtii, miksi juuri tavalliset miehet ovat todellisia helmiä.

–Jos miehelle riittää ottajia, se pienentää hänen tarvettaan olla uskollinen. Perusjampoilla on harvoin naisia ympärillä tappelemassa pienimmästä jonotusnumerosta. Siksi he osaavat arvostaa naisseuraa, eivätkä kohtele naisia kertakäyttötavarana.

Treffeillä ahkerasti käynyt Sanna osaa kuvailla kauhutreffikumppanin.

Olen oppinut erottamaan kunnon miehet marjanpoimijoista."

–En halua enää kohdata yhtään sellaista miestä, joka kokee voivansa sikailla huoletta, koska jos yksi nainen ei syty, niin seuraava kyllä antaa.

Tinder-konkari kertoo oppineensa, etteimies välttämättä ole yhtään enempää herrasmies, vaikka olisi "laatumies" eli korkeasti koulutettu ja arvostetussa ammatissa.

–Korkeasti koulutetut osaavat usein aluksi pelata tahdikkaammin. He tietävät miten fine dining -paikassa käyttäydytään ja puhuvat naiselle luottamusta herättävästi. He maalaavat kuvia yhteiselämästä, vaikka etsisivätvain seksiseuraa.

Toista ovat perusjampat.

–He eivät välttämättä tiedä jokaista etikettisääntöä ja saattavat olla ronskeja. He ovat kuitenkin avoimesti sellaisia kuin ovat.

Komeat kulissit saattavat joskus hämätä vain hetken.

–Kerran päädyin treffeille yrittäjämiehen kanssa, jolla oli veneet, autot ja muut pelit. Hän saapui treffeille vahvasti päihtyneenä ja varmana siitä, että harrastamme seksiä. Pakenin paikalta.

Toinen hämmentävä Tinder-tuttavuus oli Sannan mukaan korkeassa asemassa oleva vastikään eronnut kahden lapsen isä.

–Muutamien mukavien treffien jälkeen hän ehdotti kaikenlaisia seksikokeiluja, muun muassa kimppakivaa, ”kunhan saa teinit entiselle vaimolle”.

Kimppakivaa ehdottaneen miehen puheet saivat myös muutoin hämmentymään.

–Hän kertoi ensimmäisillä treffeillä etsivänsä nimenomaan parisuhdetta, lopuksi hän teki kaikin tavoin selväksi, ettei ole millään muotoa hakemassa vakikumppania. Pidin sitä outona sekoiluna, joka ei mielestäni sovi suurta yhteiskunnallista vastuuta työssään kantavalle ihmiselle.

Sanna kertoo oppineensa tunnistamaan myös kikat, joita miehet käyttävät seksiseuraa hakiessaan.

–Usein mies haluaa tulla naisen kotiin ”kahville”. Kun ehdotan kahveja kahvilassa, miehen into lopahtaa. Samaa sarjaa ovat miehet, jotka ehdottavat hotellilomaa kotikaupungissaan, eivätkä kerro syytä, miksi eivät voi kutsua deittiseuraa kotiinsa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Varoitus Tinderistä! Poliisikin yllättyi Katariinan, 60, kohtalosta
    8.8.2016 6:45

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut