Nytkö se on jo totta? Palkittu baari saamassa terassin P-ruutuun

Tämä baari avautuu kadulle aivan uudella lailla. A21

Sakari Nupponen

Suomen kenties palkituin cocktail-baari A21 Cocktail Lounge on saanut uuden urbaanin ilmeen ja luopunut valkoisista verhoista, loungetyylistä ja lukitusta ulko-ovesta. Summeria ei tarvitse enää soittaa ja nyt A21 ottaa vielä pidemmän askeleen asiakkaiden luo:

A21 on saamassa Suomen ensimmäisen Parklet-terassin eli terassin Annakadulle parkkiruutuun ravintolan eteen. Parkletin suunnittelee Urban Gardens Oy.

– Heti kun rakennusvirastosta saadaan lupa ulos niin Parklet nousee pystyyn. Mahdollisesti jo heinäkuun alussa. Terassille tulee pöytiintarjoilu ja oma rento juomatuotteensa, Timo Siitonen A21:stä kertoo.

9 vuotta syksyllä täyttävä A21 niitti taannoin kultaa kunniaa kovassa sarjassa. Se saavutti arvostetun kansainvälisen Reykjavik Bar Summit -cocktailkilpailun voiton maaliskuussa. Nyt kesäkuussa se sai myös 2016 Selected kunniamaininnan Worlds Best Bars -sivustolta.

Reykjavikin kilpailuun oli valittu 16 cocktailbaaria Euroopasta ja Yhdysvalloista. Yhdysvalloista kilpailussaoli mukana kilpailijoiden joukossa mm. maailman parhaaksi valittu baari Dead Rabbit New Yorkista. A21:sta edustivat kilpailussa Patrick Seppä ja Laura Nissinen

Viime vuoden kilpailun voitti Ström Kööpenhaminasta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut