Tuleeko yli 10 kilometrin jonot? – Uusi elektroniikkaketju uhoaa ruuhkauttavansa koko pk-seudun

Suomeen ryminällä saapuva kodinelektroniikkaketju, tanskalaislähtöinen Power avaa ensimmäisen myymälänsä Vantaalle.Myymälä aukeaa maanantaina 9.5. Tammistoon.

Powerin mukaan avaus ruuhkauttaa Tammiston ja koko pääkaupunkiseudunliikennettä. Toimitusjohtaja MikaAro ei kuitenkaan paljasta vielä, millaisia tarjouksia on luvassa.

–Powerin ensimmäiset myymälät avattiin samalla konseptilla Kööpenhaminassa, jossa jonossa oli aamulla noin 5 000 ihmistä myymälän avautuessa, ja kansalliskaarti avusti järjestyksenpitoa. Odotamme tähän ja aiempiin Tammistossa tehtyihin lanseerauksiin liittyen ennätysruuhkaa, Aro sanoo.

Aro odottaa paikalle ihmisiä, jotka jonottavat jopa yön yli.

– Koitamme parhaamme mukaan varmistaa yön yli jonottajien turvallisuuden ympärivuorokautisella vartioinnilla, tilapäisillä vessoilla ja virvokkeilla, hän jatkaa.

Power avasi huhtikuussa verkkokaupan Suomessa. Yritys uhonnut haastavaa kaikki kodinelektroniikkaliikkeet aggressiivisella hinnoittelulla. Pääomistaja Øivind Tidemandsen on tuttu mies muun muassa XXL-urheiluketjun taustalta.

Vantaan myymälä sijaitsee muiden kodintekniikkakauppojen tuntumassa. Power-myymälälle tekee tilaa aiemmin Expert-ketjun käytössä ollut liikepaikka, jota on remontoitu ja laajennettu Powerin tarpeita varten noin 2 000 neliömetrin tila.

– Ei ole mitään järkeä rakentaa kilpailijoiden suosimia yli 3000 neliömetrin jättihalleja, joiden puolityhjät lattiat ja kalliit neliöt asiakkaat joutuvat maksamaan tuotteiden hinnoissa, Aro sanoo.

Lisää myymälöitä avataan jo kesän aikana. Tavoitteena on 30 myymälän verkosto ja markkinoiden ykkössijan haastaminen vuoden 2017 loppuun mennessä.

Lue myös:Suomeen uusi elektroniikkaketju – "Haastamme muut aggressiivisella hinnoittelulla"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut