Kauppatorin merikylpylä avautuu kesäkuussa – uimaan pääsee vasta myöhemmin

Helsingin Kauppatorin kupeeseen parhaillaan rakennettava merikylpylä avautuu kesäkuussa.

Alueen avajaisia hiekkarantoineen, terassikahviloineen ja liikuntatiloineen suunnitellaan juhannusviikolle. Saunat ja kelluva laiturialue altaineen avautuvat elokuun alussa, jolloin pääsee uimaan.

Kokonaisuudessaan Allas Sea Pool -merikylpylä on valmis vasta keväällä 2017. Täksi kesäksi aukeava terassipaviljonki toimii, kunnes varsinainen ravintolarakennus valmistuu huhtikuussa 2017.

Ravintolatoiminnan toteuttaa muun muassa Pastorin ja Dylan-ravintoloiden taustalla vaikuttava Kim Heiniön perustama Soupster Family.

–Merikylpylää on odotettu Helsinkiin kauan. Rakennusprosessissa on paljon liikkuvia osia, joiden muutokset vaikuttavat Altaan vaiheittaiseen avaamiseen, Helsinki Allas Oy:n toimitusjohtaja Raoul Grünsten kertoo.

Ympäri vuoden toiminnassa oleva Allas on avoinna joka päivä juhlapyhiä lukuun ottamatta. Merikylpylän kokonaisinvestointi on lähes yhdeksän miljoonaa euroa.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut