Someoutous: Malmin aseman liukuportailla on oma Twitter-tili

Malmin aseman liukuportailla on oma Twitter-tili. Tilillä on kuvia aseman liukuportaista, jotka ovat epäkunnossa hyvin usein ja pitkään. Kuvakaappaus Twitteristä

Jussi Vehkasalo

Malmin aseman liukuportailla on oma Twitter-tili Tili on ollut olemassa jo yli vuoden verran.

Twitter-sivun tiedoissa lukee: "Malmin aseman liukuportaat. Kuljetan ihmisiä juna-asemalta Ala-Malmille. Aina kun kunto kestää."

Liukuportaiden tili on perustettu mitä ilmeisimminsiksi, että aseman liukuportaat ovat niin usein rikki ja pois käytöstä. Twitter-tilillä on kuvia aseman pohjoisemmista liukuportaista, jotka vievät Malmin aseman ylikulkutunneliin.

Twitter-tilillä on kymmenkunta kuvallista twiittiä viime vuodelta, useimpien kuvien yhteydessä päivitellään sitä, kuinka kauan portaat ovat taas olleet toimimatta.

Myös Malmin aseman eteläisemmät, bussiterminaaliin vievätliukuportaat ovat hyvin usein epäkunnossa – ja pitkään.

Ja niin on myös nyt: Perjantaihin 22. huhtikuuta mennessä terminaaliin vievät liukuportaat ovat jälleen olleet useita päiviä toimimatta. Liukuportaiden alapäässä on jälleen lappu, jossa kerrotaan, että "Liukuportaat ovat pois käytöstä korjauksen vuoksi. Viereinen hissi on käytössänne. Valitamme tästä aiheutuvaa haittaa, Schindler Oy."

Malmin aseman laitureilta pääsee ylös myös tavallisia portaita pitkin.

Viikon verran jumissa, saisiko huolenpitoa? @liikennevirasto#vr#malmipic.twitter.com/HVfEi3LdMo — Malmin liukuportaat (@malminliuku) 1. joulukuuta 2015

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut