Onko Hullut Päivät halpa? Katso vertailu

Hulluilla Päivillä myytävien elektroniikkatarjoustuotteiden hintoja verrattiin verkkokauppojen hintoihin. Jussi Vehkasalo / arkisto

Jussi Vehkasalo

Hintavertailupalvelu Hintaopas kävi läpi Stockmannin tämän kevään Hullujen Päivien elektroniikkatarjoukset.

Yhteensä 123 tuotteen hintaa vertailtiin Hintaoppaan edullisimpaan hintaan Hulluja Päiviä edeltävinä päivinä. Hintaopas kokoaa kaikkien Suomessa toimivien verkkokauppojen hinnat yhteen paikkaan.

Vertailu osoitti, että Hulluilla Päivillä voi tehdä hyvin edullisia löytöjä. Vertailluista tuotteista noin 80 prosenttiaoli Hulluilla Päivillä joko edullisempia tai saman hintaisia kuin halvin tarjolla oleva vaihtoehto.

Joistakin vertailluista elektroniikkatuotteista löytyiedullisempi vaihtoehto muualta."

Vaikka Hullujen Päivien tarjoukset osoittautuivat pääsääntöisesti hyviksi, löytyi silti joistakin elektroniikkatuotteista Hintaoppaan mukaan edullisempi vaihtoehto muualta. Esimerkiksi Sony Xperia C5 -älypuhelimen tai Dyson DC45 Origin -pölynimurin saisi Verkkokauppa.comista noin20 prosenttiahalvemmalla.

Toisaalta esimerkiksi Garminin aktiivisuusrannekkeen tai navigaattorin, Siemensin liesitason tai Nespresso-kahvikoneen saattaa hankkia Stockmannilta jopa puolet halvemmalla kuin verkkokaupoista.Isoissa kodinkoneissa säästöä voi tulla satasia. Xbox-pelikonsoli ja uunituore Quantum Break -peli irtoavat nekin lähes 20 prosenttia halvemmalla kuin muualta.

Alennusmyyntien tarjoukset ovat yleensä aidosti hyviä, mutta kun tarkastaminen on helppoa, se kannattaa tehdä.

Yhteensä vertailussa oli mukana 123 tuotetta. 16 tuotteelle ei löytynyt vertailukelpoista hintaa, sillä Hulluilla Päivillä on myynnissä myös erikoiseriä ja tuotepaketteja, joita ei saa muualta. Tuotteista verrattiin aina päätuotetta, joten eroa saatavuudessa voi olla esimerkiksi värien osalta.

Hintaoppaassa hintatiedot päivittyvät päivittäin. Vertailun hinnat on kerätty 4. huhtikuuta lukuun ottamatta XBoxia, jonka hinta tarkistettiin 5. huhtikuuutaQuantum Break -pelin ilmestyttyä. Mahdolliset toimituskulut eivät sisältyneet vertailuun.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut