Herttoniemen Posti muuttuu yrityspisteeksi – muut palvelut kumppanin hoitoon

Postin palvelut Herttoniemessä muuttuvat, kun Postin oman myymälän palvelut siirtyvät K-Supermarket Hertan myyntipisteeseen 1. kesäkuuta.

Muutoksen taustalla on Postin palvelupisteverkoston uudistaminen. Posti kertoi viime vuonna luopuvansa osasta omia myymälöitään ja Herttoniemen myymälä on yksi niistä.

Kesäkuun alusta lähtien postipalveluita tarjoaa Postin kumppanina K-Supermarket Hertta osoitteessa Hiihtäjäntie 2. Posti on auki Hertan aukioloaikoina eli ma–pe klo 7–22, la klo 8–22 ja su klo 10–21.

Herttoniemen postin nykyisiin tiloihin Linnanrakentajantielle avataan 1. kesäkuuta Postin uusi yrityspiste, josta voi postittaa valmiiksi maksettuja ja sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä.

Yrityspiste palvelee ma–pe klo 10–17. Postilokero- ja Poste restante -palvelut jatkuvat Linnanrakentajantie 4:ssä entiseen tapaan.

Lue myös: Posti suunnittelee Pääpostin lakkauttamista – sijainti liian keskeinen ja pinta-alaa liikaa

Herttoniemessä on tällä hetkellä myös kuusi Postin automaattia, joista voi lähettää ja vastaanottaa paketteja.

Laajasalossa laajennetaan suosittua Kauppakeskus Saaren automaattia.

– Verkkokaupan kasvun vuoksi Postin myyntipisteiden määrää on sopeutettu muuttuneeseen tarpeeseen ja automaattien määrää on lisätty. Jatkossa jokaisen suomalaisen lähietäisyydellä on Postin palvelupiste, sanoo Postin palvelupisteverkoston johtaja Heiko Laubach tiedotteessa.

”Olemme toiveikkaita” – Puistola tahtoo yhä Postinsa takaisin

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut