Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Gaykahvi tulee – nyt pannut kuumiksi

Robert Paulig Roasterytuo markkinoille kaksi erikoiskahvia kunnianosoituksena Tom of Finlandille (Touko Laaksonen, 1920–1991).

Tom of Finland -säätiön kanssa yhteistyössä kehitettyjä erikoiskahveja on kahta laatua, suodatinjauhatus ja kokonaiset kahvipavut, ja molempia on saatavilla neljässä erilaisessa pakkauksessa, joita koristavat taiteilijan piirrokset.

Erikoiskahvit ovat saaneet nimekseen Built Bold ja Heavy Duty. Niiden tummapaahtoisessa maussa kerrotaan olevan samaakuin Tomin miehissä: anteeksipyytelemättömyyttä, itsetietoisuutta ja suurta ylpeyttä.

– Tom of Finland on taiteen ja popkulttuurin merkkihenkilöitä. Hänen suvaitsevaisuutta ja elämäniloa huokuvat maskuliiniset hahmonsa ovat ihastuttaneet koko henkilökuntaa Robert Paulig Roasterylla,sanoo Robert Paulig Roasteryn toimitusjohtaja Juhani Oranen

Aluksi Tom of Finland -kahvia saa ainakin Keskon vähittäistavarakaupoista sekä myöhemmin Robert Paulig Roasteryn nettikaupasta.

Kahvia myydään myös Helsingin Taidehallin tulevassa Tom of Finland -suurnäyttelyssä (7.5–7.8.).