Sarkola eläkkeelle, Arffman ehdolla teatteripomoksi

Helsingin teatterisäätiön hallitus esittää yksimielisesti Helsingin kaupunginteatterin johtajaksi teatteritaiteen maisteri Kari Arffmania

Esityksen mukaan uusi johtaja aloittaa tehtävässään loppuvuonna 2016 Helsingin kaupunginteatterin toimintaa vuodesta 1998 johtaneen Asko Sarkolan jäädessä teatterinjohtajan tehtävästä eläkkeelle.

Arffman on 47-vuotias ja valmistunut teatteritaiteen maisteriksi 1997. Hän on toiminut Kotkan ja Jyväskylän kaupunginteattereiden johtajana yhteensä lähes kymmenen vuoden ajan.

Hän on näytellyt tai ohjannut muiden muassa Helsingin kaupunginteatterissa, Tampereen teatterissa, Lahden kaupunginteatterissa, Jyväskylän kaupunginteatterissa, Kotkan kaupunginteatterissa ja Pyynikin kesäteatterissa. Arffman työskentelee parhaillaan Helsingin kaupunginteatterissa ensi syksynä ensi-iltansa saavan musikaalin ohjaajana ja näyttelijänä.

Helsingin teatterisäätiön hallitus tekee lopullisen päätöksen teatterinjohtajasta sen jälkeen kun Helsingin kaupunginteatterin henkilökuntayhdistykset ovat antaneet lausuntonsa asiassa.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut