Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoden ravintolapäällikön herkin paikka: 20 vuotta alalla ollut Michelin-tarkastaja kiitti kädestä pitäen

Vuoden 2016 ravintolapäällikkö-hovimestari-sommelier -palkinnon on voittanut helsinkiläisen ravintola Groteskin ravintoloitsija Paul Hickman

Hickman palkittiin Pro-palkinnolla torstaina hotelli-, ravintola- ja catering-alan Pro-gaalassa Helsingissä.

Hickmanille itselleen työssä tärkeintä on, että työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin.

Parhaan palautteen mies sai oman kertomansa mukaan kuitenkin 20 vuotta alalla olleelta Michelin-tarkastajalta, kun tämä kiitti lähtiessään kädestä pitäen "parhaasta palvelusta mitä on uransa aikana saanut".

Alan kotimaisiksi Oscareiksi nimitetyt Pro-palkinnot jaettiin nyt 14. kertaa.Pro-gaalassa palkitaan vuosittain hotelli-, ravintola- ja catering-alan parhaimmistoa 13 kategoriassa. Kunkin sarjan voittajan valitsee tuomaristo, jonka valinnoissa painottuvat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne.

Pro-patsaan on saanut tähän mennessä yli sata horeca-alan ammattilaista. Palkittujen joukossa ovat edellisvuosina olleet muun muassa Henri Alén, Hans Välimäki, Jyrki Sukula, Päivikki Palosaari ja Tomi Björck

Pro-palkinnot jakaa ruoka-alan ammattilehti Aromi yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.Aromi on osa Keskisuomalainen-konsernia, joka julkaisee myös Helsingin Uutisia.

Päivitetty klo 22:30: Lisätty kaikkien palkittujen tiedot gaalan päätyttyä.