Tämä jättilaiva aloittaa Tallinnan-reitillä

Silja Europa matkalla Turun ja Tukholman välillä. Arkistokuva. Arkisto

toimitus

Silja Europa, yksi maailman suurimmista matkustaja-autolautoista, palaa uudistuneena Helsinki-Tallinna-reitille maaliskuussa.

Pääosa laivan matkustaja-alueista remontoidaan."

Tallinkin pikalaivat Superstar ja Star sekä risteilyalus Baltic Queen jatkavat myös liikennöintiä Helsinki-Tallinna-reitillä.

–Pääosa laivan matkustaja-alueista kuten hytit, ravintolat, kaupat ja yökerho remontoidaan, joten matkustajat pääsevät nauttimaan päivitetystä ja uudistetusta Silja Europasta. Kerromme lisätietoja Silja Europan paluusta ja tulevasta aikataulusta lähiaikoina, kertoo Tallink Gruppin myynti- ja markkinointijohtaja Margus Hunt

Laivan hyteissä tekstiilit, huonekalut sekä tekniset laitteet uusitaan. Suuri osa ravintoloista ja kaupoista uudistetaan ja remontoidaan.

Silja Europa aloittaa liikennöinnin Helsinki–Tallinna-reitillä päivittäisellä laivavuorolla Helsingistä ja Tallinnasta.

Silja Europa korvaa samalla muita reitin laivoja, kuten Superstaria ja Baltic Queenia, niiden suunniteltujen telakointien aikana maalis-huhtikuussa.

Silja Europa rakennettiin vuonna 1993 Saksassa. Se on yksi maailman suurimmista laivosta hyttimäärällä mitattuna: laivassa on 1152 hyttiä.

Yksi maailman suurimmista laivosta hyttimäärällä mitattuna."

Laiva on 202 metriä pitkä, 33 metriä leveä ja sinne mahtuu yli 3000 matkustajaa. Laivassa on kuusi eri hyttiluokkaa, viisi ravintolaa, kaksi baaria, yökerho ja lisäksi kauneushoitola, sauna ja neljä kauppaa.

Silja Europan maksiminopeus on 21,5 solmua ja autokannella on 932 kaistametriä autoille ja rahdille.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut