Pullaa, ipa-olutta, papuja ja 1107 muuta tuotetta – nyt alkoi gluteeniton tammikuu!

Keliaakikoiden ja gluteenittomasta elämästä kiinnostuneiden oma verkkoyhteisö Glu.fi lanseerasi tipattoman tammikuun rinnalle #GluteenitonTammikuu-tempauksen.

Sekannustaa tavallista sekaruokavaliota noudattavia kokeilemaan gluteenitonta dieettiä kuukauden ajan ja jakamaan kokemuksiaan kokeilusta sosiaalisessa mediassa hashtagilla #GluteenitonTammikuu.

Kampanjajärjestetään nyt toista kerta.

Tempauksen tavoitteena on saada kaikkiruokaiset huomaamaan, kuinka haastavaa ja kallistakin ehdottoman gluteenittoman dieetin noudattaminen saattaa keliaakikoille ja muista syistä gluteenitonta dieettiä noudattaville olla.

Toisaalta he näkevät samalla kuinka monipuolinen ja herkullinen gluteenittomien tuotteiden valikoima on nykyään. Sivustolla on viime aikoina arvosteltu muun muassa muodikasta gluteenitonta ipa-olutta, laskiaispullia, nuudeleita sekä papuja.

Valikoima on parantunut edelleen viime vuodenvaihteesta. Palvelussa on jo1110tuotetta279valmistajalta– tosin ruisleivästä jää edelleen paitsi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut