Kohuttu hampurilaisketju Snacky meni konkurssiin

Burgerisodan Hesburgerille julistaneen, nakumisseillä kohauttaneen ja kerran Espoossa jopa 199 euroa maksavia luksushampurilaisia myyneen Snackyn toimintaa pyörittävä Effect Investment Oy haki maanantaina itsensä konkurssiin.

Rajua kampanjaa ulko-, radio-, televisio- ja lehtimainoksilla käynyt Snacky-ketju myi viime vaiheessa myös Suomen halvinta kerroshampurilaista 2,90 eurolla, vaikka oli ollut pitkään maksuvaikeuksissa

Helsingin Uutiset ei tavoittanut toimitusjohtaja Jukka Niemistä kommentoimaan mahdollista jatkoa.

Poliisi- ja Presidentti-hampurilaisten sekä Snackyn nimet, reseptit ja tavaramerkit omistaa Niemisen toinen yhtiö Burger Bakers Oy.

Yritysryppään viime vaiheet ovat olleet vähintääkin värikkäät. Snacky lupasi viime elokuussa Hesen alennuskupongeille samat alennukset omista ravintoloistaan.

Keskuskauppakamarin alaisen Mainonnan eettisen neuvoston mukaan Snacky -hampurilaisketjun kampanjan tämä mainos, jossa julkkismissi Sara Sieppi oli sonnustautunut muoviämpäreihin oli naisia syrjivä ja hyvän tavan vastainen. Lausunto tuli toukokuussa

Snackyn nimissä on aiemmin järjestetty muun muassa Snacky Slam! -kissatappelu ja pikaruokaravintolan parkkipaikalle on tempaistu pystyyn drive in movie -tapahtuma.

Tänä päättyvänä vuonna Snackyn vuosikalenterissa, jonka nimi on Kuuma kesä, esiintyivät muun muassa Miss Suomen 2014 perintöprinsessat Krista Haapalainen ja Milla Romppainen, vuoden 1998 Miss Suomi Jonna Ziprus sekä erilaisista tosi tv -ohjelmista tutut Amanda Harkimo, Tia Kiuru ja Marianne Kallio

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut