Kalliossa toimiva kahvila testasi aamupalakasseja – "Saimme hyviä ideoita"

Uusi yritys: Yrittäjä Johannes Laine muutti Kalliosta Järvenpäähän – testasi aamiaistuotteiden menekkiä äitienpäiväviikonloppuna.

Yrittäjä Johannes Laine toimitti äitienpäiväviikonlopun aikana Järvenpäässä noin 80 aamupalakassia. Yksi tyytyväisistä tilaajista oli Viivi Kettukangas. Johannes Laineen kotialbumi.

Teija Varis

Helsingin Kalliossa toimivan vegaanisen kahvilan ja joogastudion yhdistelmä Ohmygoodnessin yrittäjä Johannes Laine tarjosi viime viikolla Järvenpään Facebook-ryhmässä paikkakuntalaisille mahdollisuutta tilata aamupalakasseja ilman toimituskuluja.

Äitienpäiväviikonloppuna toteutettu kokeilu sujui yrittäjän mukaan hienosti ja toiminta jatkuu.

– Nelisenkymmentä aamupalakassia tilattiin niin lauantaille kuin sunnuntaille, ja tietenkin sama määrä toimitettiin. Vastassamme oli iloisia ihmisiä, Laine kertoo.

Aamupalakassien noutopaikka oli kumpanakin päivänä Tervanokan parkkipaikalla.

– Innokkaimmat tilasivat aamupalaa molemmille päiville, ja osa tuli Tuusulasta asti hakemaan, Laine kertoo tyytyväisenä.

Kokeilun tarkoituksena oli testata, löytyykö Järvenpäästä asiakaskuntaa, sillä Laine haluaisi tuoda Kalliossa mainiosti toimivan Ohmygoodness-konseptin Järvenpäähän.

– Saimme paikallisilta hyviä ideoita, mihin yritys kannattaisi sijoittaa.

Laine on muutti perheensä kanssa Kalliosta Järvenpäähän juuri ennen koronaa. Painavin syy on tyttöystävän tausta.

– Tyttöystävän parhaat kaverit asuvat Järvenpäässä ja kun hänen vanhempansakin muuttivat tänne takaisin, niin jo pienen poikamme kannalta tuntui mukavalta muuttaa Järvenpäähän. Täällä meillä on paljon enemmän tukiverkkoa lähellä.

Laine itse tosin vastusti muuttoa alussa jyrkästi.

– Olin ensin ihan täysin tätä muuttoa vastaan. Sitten tein siitä vitsin, ja aloin veistellä, että olisin mukamas innoissani muuttamassa Järvenpäähän. Kunnes lopulta kysyin ihan tosissani tyttöystävältä, että pitäisiköhän meidän muuttaa Jäkeen, Laine kertoo nauraen.

Perheen ensimmäiset kuukaudet Järvenpäässä ovat sujuneet onnellisesti.

– Nyt meillä on enemmän metsää lähellä, ja uimaan pääsee kätevästi myös talvella. Täällä saan kaiken kaikkiaan paremmin relattua muuten melko vauhdikkaan elämäni keskellä.

Laine lupaa aamiaispalajakelujen jatkuvan tulevaisuudessakin. Aamupalakassin tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia, niiden hinta on 20–25 euroa ja niitä on eri sisältöisiä.

Aamupalakassien tilausohjeet löytyvät ohmygoodness.fi-sivuilta.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut