Sarjasylkijästä uutta tietoa – poliisi HU:lle: Alle 30-vuotias mies epäiltynä naisten uhkaamisesta ja pahoinpitelystä

Kalliossa ja Alppilassa kuohuttaneen niin sanotun sarjasylkijäjutun tutkinta on edennyt Helsingin poliisissa.

Helsingin poliisin rikostutkinnasta kerrotaan HU:lle, että poliisi on saattanut syyteharkintaan viisi tapausta, joissa on sama rikoksesta epäilty. Epäilty, vuonna 1992 syntynyt mies, kiistää syyllistyneensä rikoksiin.

Helsingin Uutiset kertoi joulukuussa sarjasylkijän kylvävän pelkoa Kalliossa.

– Semmonen tummiin pukeutunut jätkä lähestyy, lataa kaikki räkäklimppinsä... yritin väistyä autokadun puolelle, mutten mahtunut autojen sekaan... ja kohdallani latasee täysillä kohti kasvojani, nainen kertoi joulukuussa Kallio-ryhmässä ja sanoi ilmoittaneensa asiasta myös poliisille.

Poliisi kertoo, että vuonna 1992 syntynyttä miestä epäillään pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksista. Asianomistajat ovat 1980- ja 1990-luvuilla syntyneitä naisia.

Miehen epäillään solvanneen, uhkailleen, lyöneen ja potkineen naisia, jotka hän on kohdannut Helsingissä Alppilan ja Kallion alueella. Naiset eivät tunteneet miestä entuudestaan, vaan kyseessä oli satunnainen vastaantulija.

– On mahdollista, että kaikissa julkisuudessa esillä olleissa tai poliisin tietoon tulleissa tapauksissa ei ole kyse samasta ”sylkijästä”, poliisista todetaan Helsingin Uutisille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut