Talosaunat lämpiävät taas – Sato avaa saunojen säpit ensi viikolla

Koronarajoitusten helpottaminen tietää Iloisia uutisia myös saunojille. Esimerkiksi vuokra-asuntoja tarjoava Sato ilmoittaa avaavansa talojen yhteiset saunat maanantaina 18. toukokuuta, mistä lähtien asukkaiden omat saunavuorot jatkuvat tuttuun tapaan.

Aivan entiseen ei vielä palata, sillä mahdollisia lenkkisaunavuoroja ei oteta vielä käyttöön epidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Sato ei peri saunavuoroista maksua myöskään touko- ja kesäkuulta. Seuraava saunamaksu tulee maksettavaksi vasta heinäkuussa.

Lumon vuokrataloissa saunat palaavat käyttöön 1. kesäkuuta. Poikkeuksena ovat talot, joissa saunatilojen remontti on kesken.

Ainakin osa poikkeusolojen rajoituksista jää kerrostaloissa vielä voimaan. Sato kertoo pitävänsä kerhotilat toistaiseksi suljettuna. Pesutupaa kehotetaan käyttämään vain, jos se on välttämätöntä. Silloin edellytetään erityistä huolellisuutta käsihygieniassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut