Lauttasaaressa koeajettavana yli 30 erilaista venettä kesäkuun alussa

Tapahtumassa on koeajettavina erikokoisia veneitä. Kuvituskuva. Tomi Glad
Anniina Virtanen

Anniina Virtanen

Suomalaisten venealan toimijoiden yhteiset koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa Veneentekijäntien rannassa perjantaina ja lauantaina 5.–6. kesäkuuta kello 10–18.

Maksuttomissa koeajoissa on mahdollista päästä kokeilemaan yli 30 erilaista venettä. Joukossa on erikokoisia veneitä pienistä perämoottoriveneistä suuriin matkaveneisiin.

Tapahtuma on avoin kaikille veneilystä kiinnostuneille ja sen suunnittelussa huomioidaan hygienia ja viranomaisten tarkennetut ohjeistukset.

Toimialajärjestö Finnboatin ja Venealan Kauppiaat ry:n lisäksi tapahtumaa ovat järjestämässä Helsingin Venemessut sekä lukuisat suomalaiset venevalmistajat ja -maahantuojat.

Tärkeässä roolissa ovat myös Suomessa merkittävän veneilyalan keskittymän muodostavat Lauttasaaren Veneentekijäntien yritykset, jotka järjestävät samaan aikaan perinteisiä kesäkauden avajaistilaisuuksiansa. Lauttasaaren Veneentekijäntie on Suomen suurin venealan keskittymä, josta löytyy laaja valikoima alan palveluita korjaustelakasta venetarvikemyymälöihin.

Koeajettavien veneiden tarkka lista julkistetaan toukokuun loppuun mennessä suomiveneilee.fi-verkkosivulla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut