Miten ravintolat toimivat kesällä, ruokaillaanko leikkipuistoissa ja missä koronatartunnat Helsingissä ovat? Nämä aiheina Helsingin pormestarin Jan Vapaavuori tämänpäiväisessä koronainfossa – Linkki lähetykseen täällä

Jan Vapaavuori Arkisto/Päivi Tuovinen

Minna Harmaala

Millaisia kokeiluita kesällä on Helsingin ravintolatoiminnassa, entä onnistuuko leikkipuistoruokailu? Tällaisiin kysymyksiin voi saada tänään vastauksen, kun Helsingin pormestari Jan Vapaavuori puhuu kaupunkilaisille ja kaupungin työntekijöille verkossa.

Vapaavuori kertoo muun muassa koronavirustilanteeseen liittyvistä päätöksistä ja muista ajankohtaisista asioista tänään 20. toukokuuta kello 17 alkavassa lähetyksessä. Läpi käydään myös koronatartuntoja postinumeroalueittain.

Lähetyksessä vierailee arkkitehti Meri Louekari kaupunkiympäristön toimialalta . Hän kertoo kaupunkitilan käytön mahdollistamisesta uudella tavalla tänä kesänä.

Pormestarin info on tällä viikolla poikkeuksellisesti keskiviikkona, koska huomenna on helatorstai. Jatkossa infot ovat taas tiistaisin ja torstaisin kello 17.

Info esitetään Helsinki-kanavalla ja Helsingin kaupungin Facebook-sivulla.

Helsinki-kanava osoitteessa: helsinkikanava.fi

Facebookissa lähetys osoitteessa: facebook.com/helsinginkaupunki

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut