Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miten ravintolat toimivat kesällä, ruokaillaanko leikkipuistoissa ja missä koronatartunnat Helsingissä ovat? Nämä aiheina Helsingin pormestarin Jan Vapaavuori tämänpäiväisessä koronainfossa – Linkki lähetykseen täällä

Millaisia kokeiluita kesällä on Helsingin ravintolatoiminnassa, entä onnistuuko leikkipuistoruokailu? Tällaisiin kysymyksiin voi saada tänään vastauksen, kun Helsingin pormestari Jan Vapaavuori puhuu kaupunkilaisille ja kaupungin työntekijöille verkossa.

Vapaavuori kertoo muun muassa koronavirustilanteeseen liittyvistä päätöksistä ja muista ajankohtaisista asioista tänään 20. toukokuuta kello 17 alkavassa lähetyksessä. Läpi käydään myös koronatartuntoja postinumeroalueittain.

Lähetyksessä vierailee arkkitehti Meri Louekari kaupunkiympäristön toimialalta . Hän kertoo kaupunkitilan käytön mahdollistamisesta uudella tavalla tänä kesänä.

Pormestarin info on tällä viikolla poikkeuksellisesti keskiviikkona, koska huomenna on helatorstai. Jatkossa infot ovat taas tiistaisin ja torstaisin kello 17.

Info esitetään Helsinki-kanavalla ja Helsingin kaupungin Facebook-sivulla.

Helsinki-kanava osoitteessa: helsinkikanava.fi

Facebookissa lähetys osoitteessa: facebook.com/helsinginkaupunki