Itäkeskuksen vieressä ränsistyvän Puhoksen kehittäminen uinuu – HOK-Elanto tarjoaa Elmulle keikkapaikkaa

Puhoksen vanhan ostoskeskuksen kehittämissuunnitelmat eivät ole edenneet talvesta. Kaupungilla ei ole asiasta uutta kerrottavaa.

– Asiaa ei ole saatu edistettyä. Osasyynä on vallitseva koronatilanne, jonka johdosta asioiden käsittely on hidastunut, kaupungin tonttipäällikkö Sami Haapanen kertoo.

Myöskään Puhoksen suurin omistaja HOK-Elanto ei ole kiirehtinyt lähes kolmanneksen osuutensa myymistä, vaikka osuuskaupan kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen mieluili kauppoihin ryhtymistä jo helmikuussa.

– Ostoskeskusyhtiössä ei ole käyty mitään keskustelua tulevasta osakkaiden kesken, eikä hallitus ole tiedottanut tilanteesta mitään osakkaille, hän sanoo.

Karjalainen kertoo HOK-Elannon tarjonneen tiloja vuokralle Elävän musiikin yhdistys Elmulle, joka on etsinyt uutta keikkapaikkaa, mutta nekään neuvottelut eivät ole edenneet.

– Pallo on asiassa Elmulla, Karjalainen sanoo.

Lue Puhoksen erikoisesta tilanteesta lisää täältä.

"Se on todella ilkeää" – Puhoksen ostarilla suivaannuttiin Jan Vapaavuoren lausunnosta

Helsinkiläispäättäjä Puhoksen tilanteesta: huumevälitystä ja sosiaalisia ongelmia – "Nykyisellään haittaa koko Itä-Helsingin imagoa"

Kiinteistösijoittajat haalivat maahanmuuttajien suosiman ostarin osakkeita Helsingissä, vaikka vuokratontilla olevan rakennuksen arvo on 0 euroa – "Vaikea tilanne"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut