Kristillisten Mika Ebeling kannattaa vaihtoehtoista tapaa koronan nujertamisessa – "Tätä mahdollisuutta ei pidä jättää käyttämättä"

Kuvituskuva. Kuvituskuva/Outi Paappanen
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Kristillisdemokraattien kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling sanoo Helsingin Uutisten kolumnissa, että Suomen pitäisi tukahduttaa koronavirus eikä vain jarruttaa sen leviämistä.

– Olemme niin lähellä koronaviruksen tukahduttamista, että tätä mahdollisuutta ei pidä jättää käyttämättä. Viidenkymmenen suomalaisen asiantuntijan vaihtoehtoisen toimintamallin mukaan virusvapaa Suomi voidaan saavuttaa viidessä viikossa. Hallituksen viruksen leviämistä jarruttava malli sen sijaan voi viedä vuosia ja tuhota talouden.

- Vain viruksen tukahduttaminen vapauttaa talouden. Miljoona riskiryhmäläistäkin tarvitsee vapautensa takaisin, Ebeling sanoo.

Kristillisdemokraattien kunnanvaltuutettu Mika Ebeling

Kristillisdemokraattien Ebeling ällistelee ilmastopaniikkia Helsingin Uutisissa: "Hätätilan julistaminen on vastuutonta"

Lue koko kolumni tästä!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.