Pyörätuolissa istunut mies putosi maahan törmäyksessä – punaisen skootterin kuljettaja edelleen karkuteillä

Poliisi etsii edelleen viime viikon sunnuntaina tapahtuneen törmäyksen skootterikuskia. Kuvituskuva. Kuvan henkilö ei liity tapaukseen. Arkisto/Jenny Rantanen
Kaisa Paastela

Kaisa Paastela

Poliisi ei ole onnistunut tavoittamaan skootterikuskia, joka törmäsi pyörätuolissa istuneeseen mieheen reilu viikko sitten 10. toukokuuta Herttoniemenrannassa.

Poliisi pyysi viime keskiviikkona kuljettajaa ilmoittautumaan, mutta näin ei ole tapahtunut, poliisin viestinnästä kerrotaan Helsingin Uutisille.

Skootterikuski ajoi paikoillaan olleen pyörätuolin jalkatelineeseen Tuorinniemen uimarannan lähistöllä. Pyörätuolissa istunut mies putosi törmäyksen vuoksi pyörätuolista, mistä aiheutui hänelle hoitoa vaatineita vammoja.

Tehdyssä rikoslmoituksessa todetaan, että skootterikuski pysähtyi törmäyksen jälkeen tarkastamaan, ettei skootterin etupyörään tullut vaurioita ja poistui sitten paikalta.

Skootteri oli väriltään punainen ja sitä kuljettaneella henkilöllä oli musta kypärä, jossa oli sinisiä raitoja.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Nimikkeet voivat kuitenkin tarkentua tutkinnan edetessä.

Mahdolliset havainnoit ja vihjeet voi lähettää poliisille sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut