Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsinkiläisiä kosiskellaan nyt kausitöihin perunamaille – työntekijöille saattaa järjestyä myös kuljetus

Helsinkiläisille tarjotaan kausityömahdollisuuksia Uudenmaan alueella. Helsinkiläiset voivat hakea muun muassa marjojen, vihannesta ja juuresten sadonkorjuutöihin, taimien istutukseen, perunan nostoon ja tuotteiden pakkaukseen.

Satokausi-projekti tarjoaa työmahdollisuuksia eri tiloilta Vihdistä, Hyvinkäältä ja Sipoosta. Yksi tila löytyy myös Kuopiosta.

Työ ei vaadi erillistä kokemusta kausityöstä, vaan työtehtäviin opastetaan suorittamalla Satokausipassi. Myös työn alkaessa paikan päällä saa tarvittavan perehdytyksen.

Ensimmäinen rekrytointitilaisuus kausitöihin eri tiloille järjestettiin tiistaina ja seuraava on torstaina 28.5. Rekrytointitapahtumassa annetaan lisätietoa työpaikoista ja niihin liittyvästä perehdytyksestä sekä mahdollisista työmatkakuljetuksista. Tapahtumassa sovitaan myös alustavat haastatteluaikataulut.

Työssä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta toistuvissa työtehtävissä sekä reipasta asennetta töitä kohtaan. Poimintatyössä sovelletaan urakkapalkkausta, jossa lopullisen ansion määrä riippuu henkilökohtaisesta työsaavutuksesta.

Kevään sääolosuhteista riippuen poimintakausi alkaa kesäkuun alkupuolella ja jatkuu pitkälle elokuuhun.

Rekrytointitilaisuus on torstaina Teams-palvelussa kello 14–15.

Mukana ovat Parikan marjatila (Vihti), Tapiolan luomutila (Sipoo), Tuomas Kekki (Vihti), Wennberg (Hyvinkää), Puhdas Sato Oy (Kuopio) ja Työelämän uudistusliittouman osuuskunta.