Kuva: Poliisilla iso operaatio Helsingissä – "Mies katolla, hirveä action päällä!"

Poliisi sulki osan Porvoonkadusta torstaina kello 13:n jälkeen. Helsingin Uutisten haastatteleman silminnäkijän mukaan paikalla oli useita poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Lukijan kuva.
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Poliisilla ja pelastuslaitoksella on käynnissä operaatio Alppilan Porvoonkadulla. Silminnäkijän mukaan osa Porvoonkadun länsipäädystä on suljettu Karjalankadun ja Sipoonkadun välillä.

– Täällä on hirveä action päällä. Läheisen talon katolla näkyy mies. Paikalla on useita poliisi- ja paloautoja, silminnäkijä sanoi kello 13:n jälkeen Helsingin Uutisille.

Poliisi kertoi kello 13.30 Twitterissä, että operaatio liittyi katolle kiivenneeseen henkilöön.

– Tilanne on ohi eikä siitä aiheutunut ulkopuolisille vaaraa, poliisi twiittasi.

Helsingin Uutisten haastatteleman silminnäkijän mukaan Porvoonkadulla poliisi otti kiinni yhden miehen, joka vietiin poliisiautoon. Silminnäkijä kiinnitti huomiota poliisin tavallisuudesta poikkeavaan varustukseen.

- Osa operaatiossa mukana olleilta näytti siltä, että he kuuluisivat erikoisyksikköön.

Poliisilla oli Alppilassa torstaina tehtävä, joka liittyi katolla olevaan henkilöön. Silminnäkijän mukaan poliisiautoon vietiin yksi mies. Hänellä oli mukanaan sinistä köyttä. Kuvasta on peitetty toisen kiinniottoa suorittaneen miehen kasvot.. Lukijan kuva

Oikaisu: 28.5. Poliisi sulki Porvoonkatua välillä Sipoonkatu ja Karjalankatu. Aikaisemmin kerrottiin, että sulku olisi ollut Inkoonkadun ja Karjalankadun välillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.