Kesän liikuntakurssit alkavat – näin ilmoittaudut mukaan menoihin

Ilmoittautuminen kesän liikuntakursseille ja -leireille on alkanut Helsingissä. Sirpa Repo
Jari Pietiläinen

Jari Pietiläinen

Helsingin kaupungin järjestämät kesäliikuntaleirit- ja kurssit sekä muu ohjattu toiminta pyörähtää käyntiin heti kesäkuun alusta.

Ilmoittautumiset ovat jo alkaneet.

7–12-vuotiaille lapsille on tarjolla muun muassa tennis- ja melontakursseja sekä monipuolisia liikuntaleirejä Töölössä, Myllypurossa ja Pirkkolassa.

Lasten lomakauden toimintaan ilmoittaudutaan tutusti osoitteessa asiointi.hel.fi, tai puhelimitse 27.–29.5 klo 9.00–12.00 puh. 09 310 87501, 09 310 87913, 09 310 87205 ja 09 310 41905.

7–12-vuotiaiden ilmoittautumisen vaativat liikuntakurssit ja -leirit on listattu tänne.

Helsingin kaupunki järjestää myös yhteistyössä helsinkiläisten seurojen kanssa lapsille EasySport-leirejä ja -kursseja eri puolilla kaupunkia. Nämä yhteistyökurssit puolestaan löytyvät täältä.

Iältään 13–17-vuotiaiden maksuton FunAction-kesäliikunta ja 18–29-vuotiaiden kesän maksuton Nyt-liikunta alkavat nekin heti 1. kesäkuuta.

FunActionin ja Nyt-liikunnan kattaukset pitävät sisällään muun muassa ulkotreenejä, kahvakuulailua, ultimatea ja kesäpelailuja. Tarkemmat laji- ja aikataulutiedot päivitetään osoitteisiin funactionnuorille.fi ja nytliikunta.fi.

Soveltavan liikunnan kesätoiminnat sisältävät puolestaan muun muassa maksutonta kävelyfutista ja puistojumppaa. Soveltavan liikunnan kesätoiminta listattu on tänne.

Maksuttomia puistojumppia järjestetään tänä kesänä pääosin suurissa puistoissa – kuten Aurinkolahden rannalla, Myllypuron liikuntapuistossa ja Rastilassa – joissa turvavälit on mahdollista pitää.

Pienemmissä puistoissa järjestettävien jumppien osallistujamäärää rajataan tarvittaessa.

Kaikki Helsingin puistojumpat aikatauluineen on listattu tänne.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.