Ravintoloitsija Nicolas Thieulonilla on kuitenkin muita huolenaiheita.
Hän miettii, pystyykö ravintola tarjoilemaan villikalan, härkätartarin ja burrata-juuston kaltaisia klassikkoannoksiaan.
– Tällä hetkellä mitään annosta ei voi luvata sataprosenttisen varmasti, koska monen käyttämämme raaka-aineen saanti on epävarmaa, Nicolas Thieulon sanoo.
Vaikka ravintola on täyteen varattu, rajoitusten vuoksi se pystyy tarjoamaan kaikille työntekijöilleen vain osa-aikaista työtä kesäkuun alusta alkaen.
– Niin ikävältä kuin se tuntuukin, niin tiskaria emme saaneet vielä kutsuttua takaisin. Kaikki työntekijät tiskaavat nyt, koska ravintolassa on vähemmän pöytiä ja asiakkaita.
Basbas on siitä harvinainen ruokaravintola, että se on ollut auki kahteen yöllä. Koronarajoitusten takia ovet suljetaan kello 23.
– Me ollaan luotu aukioloajasta oma juttu. Haluamme luoda ruokakulttuuria, että on ok syödä myöhään. Nyt on vaikea ymmärtää, miksi ei olisi vastuullista syödä kello 12 yöllä.
Juttua muokattu 3.6.2020 kello 13.49: Korjattu ensimmäisen kappaleen Teollisuuskadulla oikeaksi osoitteeksi eli Tehtaankadulla.