Sandro lopettaa Espoon Tapiolassa – tilalle Thermanien omistama Hietalahdenrannasta tuttu sporttibaari

Ravintola Sandro avasi ovensa Tapiolassa kesällä 2017. Arkisto/Katja Riihola

Minna Airamaa

Tapiolassa Ainoan kyljessä sijaitseva ravintola Sandro lopettaa. Ravintolatoiminta tilassa kuitenkin jatkuu, sillä Sandron tilalle avataan uusi ravintola uudella konseptilla.

– Olemme kehittäneet yhteistyökumppanin kanssa toisen konseptin, joka sopii paikkaan ja asiakaskuntaan paremmin, vahvistaa ravintolakonserni Noho Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan ruokakulttuuria tarjoilleen Sandron tilalle tulee Helsingin Hietalahdenrannasta tuttu urheilubaari Fylla’s Kök & Bar, joka kertoo sivuillaan tarjoavansa rentoa meininkiä, maistuvaa ruokaa ja kotoisuutta.

– Tarjoamme pubiruokaa, mutta laadukasta sellaista. Tiloihin olemme hakeneet olohuonemaisuutta ja kotoisuutta, tarjolla on muun muassa lautapelejä. Urheilua, sitten kun sitä taas on, tarjoamme valkokankaalta ja isoista telkkareista, kuvailee ravintolasta vastaava Charlotte Therman.

Helsinkiläisravintola lainaa asiakkailleen piknikpöydät ja -tuolit – "Että ihmiset pääsisivät hetkeksi pois kotoaan"

Thermanin mukaan joulukuussa avautunut Hietalahdenrannan Fylla’s lähti hyvin käyntiin.

– Meillä kävi paljon espoolaisia asiakkaita, joilta tuli hyvää palautetta ja toiveita, että tämä pitää saada Espooseen. Uskomme, että kysyntää on, sillä Espoossa ei ole kauheasti urheilubaareja eikä isoja terasseja, Therman sanoo.

Therman omistaa veljensä kanssa Fylla’sista isoimman osan. Myös Noho Partners on edelleen mukana yrityksessä.

Tapiolan Fylla’sin virallinen avajaispäivä on 5. kesäkuuta. Ovet saattavat avautua jo ennen sitä, jos kaikki saadaan valmiiksi.

Sandroa kaipaamaan jääneille tarjolla ovat edelleen Helsingin Kampin ja Citykäytävän Sandrot.

Kallion Sandro sen sijaan tullaan Vikströmin mukaan muokkaamaan konseptiltaan uudenlaiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.