Munkkiniemen posti on auki enää hetken – asukkaat harmissaan muutoksesta

Munkkiniemen postipalvelut siirtyvät Töölöön 13. kesäkuuta alkaen. Sieltä voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Siellä voi myös lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Munkkiniemen Postin noutopiste palvelee 12.6. kello 14 saakka. Ainoastaan pakettiautomaatti jää Laajalahden aukiolle R-Kioskiin.

Töölössä posti palvelee osoitteessa Linnankoskenkatu 14 maanantaista perjantaihin kello 9–20 ja lauantaisin kello 10–15.

Lue myös: Posti suljetaan Munkkivuoressa ja korvataan pakettiautomaatilla – "Ollut asiointimäärältään Helsingin pienin"

Munkkiniemeläiset ovat harmitelleet muutosta sosiaalisessa mediassa.

– Näinä korona-aikoina se tarkoittanee meille riskiryhmiin kuuluville, jotka joutumme välttämään yleisiä kulkuneuvoja, että joudumme lähtemään taksilla Töölön postiin, jos emme satu olemaan kotona, kun postelljooni käy oven takana, eikä paketti mahdu postiluukusta, nainen avautuu päivityksessään Munkkiniemi-ryhmässä.

Myös uuden kumppanin etsintää ollaan ehdotettu asukkaiden parissa.

– Me munkkalaiset ollaan totuttu postin palveluhin, eikä pelkkä automaatti riittäne. Mitä jos käytetään energiaa uuden kumppanin etsintään? Kuka tai mikä esimerkiksi Munkan puistotien liikkeistä voisi ottaa palvelun hoitaakseen? kysyy yksi asukas.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut