Karu päätös lähiöriidalle: miehen epäillään sytyttäneen asunnon tuleen tahallaan Kontulassa – poliisi tutkii murhan yrityksenä

Poliisi tutkii Helsingin Kontulassa torstai-iltana sattunutta tulipaloa murhan yrityksenä ja tuhotyönä. Rikosnimikkeet voivat tarkentua esitutkinnan edetessä, poliisi kertoo tiedotteessaan.

1980-luvulla syntyneen miehen epäillään sytyttäneen riidan päätteeksi kerrostaloasunnon palamaan.

Asunnosta pelastettiin niin ikään 1980-luvulla syntynyt mies. Asunnon asukas oli poistunut asunnosta jo ennen tulipalon syttymistä.

Rikoksista epäilty oli poistunut asunnosta ennen kuin viranomaiset saapuivat paikalle.

Asunnosta pelastettu mies otettiin sekavan ja uhmakkaan käytöksen vuoksi kiinni rikoksista ja häiriöiltä suojaamiseksi. Poliisi otti rikoksista epäillyn miehen kiinni hänen kotiosoitteestaan toisaalta.

Rikoksista epäily, asunnosta pelastettu mies ja asunnon asukas tunsivat toisensa entuudestaan ja olivat viettäneet aikaa asunnolla yhdessä ennen tapahtunutta.

‒ Kohdeasuntoon tuli palo- ja savuvaurioita. Mahdollisista muihin asuntoihin tulleista vaurioista ei ole vielä tarkkaa tietoa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

– Pelastuslaitos pelasti palavaan asuntoon jääneen henkilön, joten henkilövahingoilta vältyttiin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut