Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronarajoitukset purettiin vihdoin! – Suosittu kaupunkikeidas otti käyttöön jopa yhteisögrillin

Ruoka- ja kaupunkikulttuurikeskittymä Teurastamo avasi koronan jäljiltä kesäpihansa jälleen kaupunkilaisten käyttöön.

Samaan aikaan käyttöön otettiin myös suosittu yhteiskäyttögrilli, joka on kaikkien kaupunkilaisten vapaassa käytössä. Grillaajilta edellytetään hygieniasyistä ottamaan mukaansa omia grillausvälineitä sekä "käyttäytymään vastuullisesti", Teurastamon maanantaina julkaistussa tiedotteessa todetaan.

Kesäpiha on maanantaista alkaen auki kello 22:een. Alueen ravintoloiden ovet ovat auki lounaasta aina sulkemiseen saakka. Sadesäällä pöytiä suojaavat telttakatokset.

Teurastamo muistutti tiedotteessa ihmisiä ottamaan huomioon riittävät turvavälit ja pitämään huolta käsihygieniasta. Ravintoloissa asioiville on tarjolla mahdollisuus käsienpesuun ja käsihuuhteisiin.

Teurastamon pihalle on lisäksi rakennettu puuhakoppi, jossa on lainattavissa leluja. Piha-alueella voi pelata pingistä.

Ravintoloiden lisäksi 1930-luvulla valmistuneessa punatiilisessä teurastamorakennuksissa palveleva leipomo, kahvipaahtimo, jäätelötehdas ja tislaamo. Tuotteita voi ostaa myös mukaan.

Tarkemmat tiedot Teurastamon tulevista tapahtumista ja yrityksistä löytyy Teurastamon omilta sivuilta täältä.

Vuonna 2012 avattu Teurastamo on Hermannissa sijaitseva Helsingin ruokakulttuurin keskittymä. Alueen keskellä on kaikille kaupunkilaisille avoin sisäpiha. Aluetta hallinnoi Helsingin Tukkutori.