Mieskuski ajeli pelkillä vanteilla – ei osannut kertoa, mistä oli tulossa ja minne menossa

Poliisipartio pysäytti Vantaan Myyrmäen Jönsaksentiellä 3. kesäkuuta kello 22.30 aikaan miehen, jonka epäillään ajaneen humalassa ja pelkillä vanteilla, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi. Poliisi oli saanut ilmoituksen henkilöautosta, joka ajelee täysin holtittomasti törmäillen katujen reunakiveyksiin ja pelkillä vanteilla. Partio pysäytti ajoneuvon ja sitä kuljettaneelle vuonna 1978 syntyneelle miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä puhalluskoe. Kokeen tulos oli 1,58 promillea, kerrotaan tiedotteessa.

Miehen kuljettamasta autosta oli osa renkaista puhki ja auton molemmissa kyljissä ja keulassa oli vaurioita. Kuljettaja ei osannut selittää poliisille, mistä vauriot ovat tulleet. Hän ei myöskään osannut kertoa, mistä oli tulossa ja minne matkalla. Auto oli määräaikaiskatsastamaton. Kuljettaja vietiin verikokeisiin. Tämän jälkeen hänet kuljetettiin kotiinsa. Hetken kuluttua hän kuitenkin lähti taas liikkeelle, suuntasi autolleen ja lähti uudestaan ajamaan. Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin poliisivankilaan. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut