Helsingistä risteillään kesällä joka toinen päivä Riikaan – alus otetaan Tukholman-reitiltä

Latviaan risteillään Olympiaterminaalista. Päivi Tuovinen/Arkisto
Kaisa Paastela

Kaisa Paastela

Helsingin ja Latvian Riian välille avautuu uusi laivareitti kesäksi 2020. Reitillä alkaa operoida Tallink Siljan Serenade-alus, joka liikennöi normaalisti Helsinki–Tukholma-reitillä. Ruotsin koronavirustilanne ei tällä hetkellä houkuttele länsinaapuriin matkailuun.

Latviassa voi viettää päivä Riiassa -risteilyn tai tehdä hotellimatkan. Silja Serenade liikennöi Helsingistä Riikaan 26.6.–15.8. joka toinen päivä koko kesän ajan.

Saapumis- ja lähtöajat antavat molemmista maista tuleville matkailijoille mahdollisuuden nauttia ensin rauhallisesta matkasta yön yli Silja Serenadella ja viettää sitten päivän tai pidempään määränpäässä. Lähtö on kello 16.00 Helsingin Olympiaterminaalista.

– Tuleva kesäsesonki eroaa huomattavasti aiemmista vuosista. Olemme kysyneet asiakkailtamme kesän matka- ja kohdetoiveista ja sen pohjalta suunnitelleet kohdevalikoimaamme ja palvelujamme uusiksi hyvin lyhyessä ajassa. Olen todella tyytyväinen, että pystymme tarjoamaan heille tämän uuden matkakohteen läheltä, sanoo tiedotteessa Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja Margus Schults.

Viro avasi rajat ja laivayhtiöt lisäsivät laivavuoroja Helsinki-Tallinna-reitille – Matkustajamäärät ovat kuitenkin vielä vähäisiä

– Helsinki-Riika-reitti ei ole meille täysin uusi tuote. Olemme aiempina vuosina tehneet erikoisristeilyjä näiden pääkaupunkien välillä, ja ne ovat aina herättäneet kiinnostusta ja olleet suosittuja erityisesti suomalaisten asiakkaidemme keskuudessa. Moni on toivonut mahdollisuutta jäädä Latviaan pidemmäksi aikaa, kertoo Schults.

Ensitreffit lentoasemalla – Sirpa ja Sirkka eivät tunteneet toisiaan, kun he lähtivät yhteiselle Karibian-lomalle

Jokaisella matkustajalla on oltava matkalla mukanaan passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Tiedot tulee ilmoittaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Serenadella huolehditaan matkustajien hyvinvoinnista muun muassa säännöllisellä siivouksella ja desinfioinnilla, kapasiteettirajoituksilla ravintoloissa ja baareissa sekä erilaisilla uudenlaisilla ohjelma- ja viihdevaihtoehdoilla.

Tallink tuo uuden aluksen Helsinki-Tallinna-reitille – Victoria I aloittaa päiväristeilyt 8.6.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut