Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perinteisen pubivisan tilalla onkin viinivisa – Helsinkiin aukesi erikoinen baari

Lönnrotinkatu 14:ssä on avautunut ravintola Murun viinibaari, joka on sommelier Samuil Angelovin pitkäaikainen haave. Tilaa on remontoitu kevään aikana, ja viinibaari on nyt auki keskiviikosta lauantaihin ja jokaiselle päivälle on varattu oma teema, kerrotaan tiedotteessa. Keskiviikkoisin järjestetään viinivisa, joka muistuttaa perinteistä pubivisaa. Torstaisin on pop up -samppanjabaari, jolloin tehdään spesiaaliaukaisuja, eli asiakkaat pääsevät tutustumaan hieman harvinaisempiin samppanjoihin, jotka eivät ole muuten lasimyynnissä.

Ravintola Muru on tiedotteen mukaan palkittu useana vuonna Wine Spectatorin Best of Award of Excellence -tunnustuksella ja ravintolan 700 viinin valikoima tekee täten Murun viinibaarista tiedotteen mukaan yhden Pohjois-Euroopan laajimman valikoiman omaavista viinibaareista. Murun viinibaarin omana sommelierina aloittaa Sara Tuomi-Mattila. Viinibaarissa on myös pikkusuolaista purtavaa.

Helsingin herkkupaikalle avataan jättimäinen irkkupubi – koronavirus sotki avaamisaikataulun

Trendiravintola joutui yllättävien ongelmien eteen Helsingissä – "Kaikki tiskaavat nyt"

Suomen pienimmässä ravintolassa on sisällä nyt vain 1 asiakaspaikka – kutistui entisestään koronarajoitusten vuoksi

Senaatintorin jättiterassille tulossa lähes 500 asiakaspaikkaa – Nämä yrittäjät voivat hakea mukaan