Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Työt loppuivat maaliskuun puolessa välissä" – Koronakurimus toi imitaattori Jukka Laaksoselle ensimmäisen loman kuuteen vuoteen

Koronakevät iski Suomen viihdealaan todella pahasti. Yksi kärsijöistä on ollut monipuolisen uran tehnyt imitaattori ja näyttelijä Jukka Laaksonen.

– Työt loppuivat maaliskuun puolessa välissä. Sen jälkeen on tullut pelkkiä peruutuksia. Ensin yksittäisiä keikkoja, sitten esimerkiksi jääkiekon MM-kisoihin liittyen. Sokerina pohjalla on ollut kesäteatterit Tahkovuorella ja Juvalla. Ei ole paljon hymyilyttänyt. Toki tämä on koskenut lähes kaikkia työtätekeviä suomalaisia. Enkä usko, että aivan heti syksylläkään meidän alalla tilanne normalisoituu, Finnvitseistäkin tuttu Laaksonen sanoo.

Laaksonen on paitsi tuttu tv-ohjelmista, myös omista stand up- ja viihdeilloistaan.

– On kuitenkin katsottava eteenpäin. Sen takia teimme kollegani Juha Laitilan kanssa noin tunnin mittaisen Live Show -taltioinnin entry-palveluun. Tuntui, että on jotenkin yritettävä viedä huumorin ilosanomaa eteenpäin näinä vaikeina aikoina. Noin tunnin pläjäyksessä on hahmoja viihteen, musiikin, politiikan ja urheilun saralta esimerkiksi Kimi, Tami, Kaj Kunnas, Seppo Kääriäinen, Sauli Niinistö, Tarja Halonen, Mara Ahtisaari, Huutokauppakeisari Palsanmäki ja apumies Markku. Musiikkia on muun muassa Elvikseltä, Roy Orbisonilta, Bob Dylanilta ja Willie Nelsonilta. Syksyllä toivottavasti päästään taas tekemään oikeaa livekeikkaa, Laaksonen sanoo.

Laaksonen kaipaa yhä myös tv-ruutuun. Esimakua tulevasta voi käydä katsomassa siipiravintoravintola Hookin Instassa, jossa Laaksonen irrottelee toisen tv-kasvon Mika Saukkosen kanssa ajankohtaisilla asioilla ja ihmisillä.

–-Nyt vietetään lomaa Tahkovuorella. Loma on ensimmäinen kuuteen vuoteen!. Sen jälkeen toivotaan, että koronat on selätetty ja päästään taas kiertämään Suomea. Pitäkää huolta itsestänne, pysykää terveinä ja muistakaa hymyillä!