Joukkotappelussa puukotettiin kahta nuorta miestä Helsingissä – Poliisilla hankaluuksia asian selvittelyssä: "On erittäin tärkeää kertoa tietonsa"

Rikokset: Poliisi muistuttaa, että tapahtumista on tärkeää kertoa poliisille, koska se auttaa tutkintaa.

Poliisi ei ole tavoittanut tekijää tai tekijöitä. Kuvituskuva. Arkisto / Jussi Vehkasalo

Kivikossa kehkeytyi maanantain ja tiistain välisenä yönä useiden henkilöiden välinen tappelu, jonka yhteydessä puukotettiin kahta 2000-luvun alussa syntynyttä nuorta miestä. Tekijä tai tekijät poistuivat paikalta, eikä tekijää tai tekijöitä ole toistaiseksi tavoitettu.

Hätäkeskukseen tuli ennen aamuyhtä useita ilmoituksia Kivikontien ja Paukkulantien risteyksessä, pikaruokaravintolan lähistöllä, tapahtuneesta puukotuksesta. Ensitietojen mukaan puukotuksen uhreja oli yksi, mutta poliisille selvisi paikalla, että myös toista henkilöä oli puukotettu. Molemmat vietiin sairaalahoitoon, jossa toinen heistä on edelleen.

"Noin kahdensadan nuoren porukka kokoontui aluksi Malmilla" – Poliisilta lisätietoa Helsingin joukkotappelusta: sovittiin ennakkoon sosiaalisessa mediassa

Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä. Tapahtumapaikalla oli paljon nuoria, joista osa oli haluttomia kertomaan tapahtumista poliisille.

Marko "Fobba" Forss nuorten kahakoista: Suomalaisia ja etnisiä rötösteleviä nuorisoporukoita on, mutta kyse ei ole jengitoiminnasta

Poliisi korostaa, että asian tutkinnan kannalta on erittäin tärkeää, että havainnot ja tiedot kerrotaan poliisille. Jos asiasta liikkuu tietoja tai esimerkiksi kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa, pyydetään myös niistä ilmoittamaan poliisille.

Poliisilla ei tutkinnan tässä vaiheessa ole tietoa, tunsivatko osapuolet toisiaan entuudestaan tai mistä puukotusta edeltänyt välienselvittely oli saanut alkunsa.

Poliisi pyytää tapauksen silminnäkijöitä tai asiasta muutoin tietäviä olemaan yhteydessä sähköpostitse vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana (kello 8‒16) +358 295 476 182.

"Rotta-mäkkärillä" käynnissä tehotorjunta Itä-Helsingissä – Näin kommentoi yrittäjä: kantaa on saatu pienennettyä

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut